29/3/08

Όνειρο απατηλό

Μπορεί να φημολογείται ότι ο Tom Waits θα περιοδεύσει μετά από πολύ καιρό,αλλά ενδεχόμενη συναυλία στα μέρη μας είναι μάλλον όνειρο θερινής νυκτός.Στη συναυλία που έδωσε στο Λονδίνο πριν από τέσσερα χρόνια, και ενώ είχαν περάσει 17 χρόνια από την προηγούμενη,υποδέχτηκε το κοινό με τη φοβερή ατάκα: ''Πέρασαν 17 χρόνια αλλά δεν αλλάξατε καθόλου ! ''.Το βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις της Athens Voice με τίτλο Αθώος Στα Ονειρά σου -εξ' ου και τα-όχι-και-τόσο-επιτυχημένα-λογοπαίγνια με τα όνειρα-είναι μία κάποια παρηγοριά...

Το τραγούδι Innocent When You Dream του Τοm Waits συμπεριελήφθη και από τον Bob Dylan σε μία από τις θεματικές εκπομπές που έχει αναλάβει σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό με τίτλο Theme Time Radio Hour, υπό την ενότητα (ναι,καλά καταλάβατε) Dreams.

Ο Dylan έχει αναμφίβολα άψογο ραδιοφωνικό στύλ και προλογίζει τα τραγούδια με θανατηφόρες ατάκες ('' Το περιοδικό Τime ανακήρυξε τη Lucinda Williams ως την καλύτερη τραγουδοποιό στην Αμερική.Υποθέτω ότι εγώ έλειπα από την πόλη ! ''), ενώ ποιός θα πίστευε ότι ακούει Blur (το Coffee and TV στην ενότητα Coffee ).

Όλες τις εκπομπές του Theme Time Radio Hour μπορείτε να κατεβάσετε εδώ και περισσότερες λεπτομέρειες υπάρχουν εδώ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αρχισαμε παλι με το ντυλαν!
φετος θα εχουμε να πρηζουμε με τις εκπομπες του! γκρρρρρρ..
αν και ομολογω οτι ειναι ενδιαφερον το λινκ. ξερεις, γκρινιοαζω για να γκρινιαζω! στο τελος τον ακουω!

και την παρασκευη ολοι στο κοαν!
;)

Ανώνυμος είπε...

Οντως τα τελευταία χρόνια υπάρχει
γενικά μια υπερέκθεση του Dylan(φαντάσου να μη σου αρέσει κιόλας!)
Η εκδήλωση έχει ενδιαφέρον,μπορεί να πάω ...

Ανώνυμος είπε...

πηγες χθες κοαν; ωραια ηταν. ειπε ο μηλατος οτι ακουγεται στους δημοσιογραφικους κυκλους οτι θα ξεκινησει απο αθηνα την περιοδεια του!!