21/10/08

No 11.Το κάνανε επιστήμη !

Χατ τρικ για τους Tv on The Radio στο μιλλένιουμ,το μόνο-ίσως-αρνητικό είναι ότι νομίζω πως σε κάθε album είναι ένα κλίκ παρακάτω από το να βγάλουν κάτι πραγματικά οριακό...

Εδώ το o-Jodorowsky-συναντά-τους-Village People video για το Golden Age.

No 11 Tv On The Radio -Dear Science

Λίγο πριν από το Top 10,κάποιες επανεκδόσεις που θα μπορούσαν να είναι στη λίστα:το Pacific Ocean Blue του Dennis Wilson (κάποια σχόλια εδώ ),το υπνωτικό ambient-techno project Nah und Fern του Gas (πληροφορίες εδώ και μια βαρυσήμαντη ανάλυση με λογοτεχνικές προεκτάσεις εδώ) και το Cold Fact του cult τραγουδοποιού Rodriguez (κάποιες πληροφορίες εδώ).

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάνε λίστα επανεκδόσεων!Cheers

Ανώνυμος είπε...

μα ουτε ο ντενις γουιλσον στη δεκαδα;;;;; τωρα ειμαι πραγματικα περιεργος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

loan me a dime,αρκετά ταλαιπωρώ τον κοσμο με την κανονική λίστα.Από reissues θα έβαζα πρόχειρα τους Liquid Liquid,albums των Replacements,το Blue του Otis Redding,μια καινουρια συλλογη των Saint Etienne,ενω θελω να τσεκάρω Dylan και τις επανεκδόσεις του Robert Wyatt...

oksikemia,αν το Pacific ... ήταν φετινο album θα χτύπαγε τριάδα

lkrory21 είπε...

Τρίαδα? Και πιο ψηλά με σου πω! Αλλά στη "κανονική" λίστα κανονικά δεν μπαίνουν reissues, compilations, singles, κλπ όπως έλεγαν οι "κανονισμοί" του περυσινού συγκεντρωτικού top20 των ...bloggers! (Αλήθεια φέτος θα γίνει;)

Συμφωνoύμε απόλυτα και για το Nah Und Fern. great choice. Το τρίτο έχω παραλείψει ως τώρα να το ακούσω! Σημείωσε και την επανέκδοση των 1, 2 & 3 των Pole.

Αναμένουμε την δεκάδα λοιπόν!!

another day full of dread είπε...

Λογικά το Top-20 των bloggers θα γίνει κ κρίμα που δε θα μπορέσω να συμμετάσχω λογω ειδικών συνθηκών...
Ο Pole έχει μουσικό ενδιαφέρον,αν και δεν είναι ακριβώς my cup of tea